Candidatura d'Unitat Popular

Esplugues de Llobregat

La CUP d'Esplugues convoca assemblea oberta el proper dijous 25 de juny

En les passades eleccions del 24 de maig, la Candidatura d'Unitat Popular-Poble Actiu (CUP-PA) va aconseguir més d'un miler de vots i, en depassar el llindar del 5% dels vots emesos, li va correspondre un acte de regidor. El passat 13 de juny, doncs, Sergi Oliveras prenia possessió de l'acte, bo i declarant un compromís pel socialisme, el feminisme i la independència dels Països Catalans.

Tot seguit, podeu llegir el comunicat de valoració dels resultats obtinguts, i la convocatòria a l'assemblea oberta que es farà el dijous 25, a partir de les 20h, en els Jardinets del Casal Robert Brillas. La trobada servirà per definir no tan sols la feina municipal sinó tots els aspectes lligats a la construcció d'unitat popular a Esplugues de Llobregat.

Resultats electorals d'Esplugues - 2015

Comunicat de valoració dels resultats obtinguts

Un cop recuperades de la campanya electoral, ens agradaria compartir les següents valoracions, entorn als resultats obtinguts en aquestes passades eleccions municipals:

A nivell global, més enllà del número de vots i regidors i regidores obtingudes per cada formació política i, tot i que la participació ha augmentat a la majoria de municipis... La conclusió a la que arribem és que l'abstenció segueix sent la força guanyadora a molts Ajuntaments, entre d'altres, el d'Esplugues. Fet que considerem una prova molt evident de les deficiències d'aquest sistema.

D’altra banda, pel que fa als resultats obtinguts com a CUP Esplugues; volem mostrar el nostre agraïment, a totes i cadascuna de les persones que han fet possible haver assolit un dels nostres objectius com assemblea: posar un peu a l’Ajuntament, i dotar-nos d’un instrument més per seguir avançant cap a un nou model social, polític i econòmic.

Ara bé, com ja hem esmentat anteriorment, la utilització d'aquesta eina no resultarà una tasca senzilla; requerirà temps, esforços i ens generarà moltíssimes contradiccions.

En aquest sentit, ens agradaria poder compartir totes aquestes inquietuds i definir les prioritats dels nostre programa polític amb totes aquelles persones que tingueu ganes d'aportar el vostre punt de vista.

Perquè creiem que un peu a les institucions no és res més que això, un peu. Però el projecte és col·lectiu i, per tant, els objectius han de ser compartits... Us convidem el proper dijous 25 de juny a les 20:00h als jardinets del Centre de Cultura Robert Brillas, a l'Assemblea Oberta on decidirem, entre totes, les línies a seguir i les prioritats que ens marquem, dins i fora de les institucions.

La CUP d'Esplugues aconseguí 1 regidor en les passades eleccions municipals del 24 de maig